skip to Main Content

Ulrika Steg ny styrelsemedlem i We Consulting

Ulrika Steg Ny Styrelsemedlem I We Consulting

We Consulting AB välkomnade Ulrika Steg som ny, extern ledamot i styrelsen på onsdagens bolagsstämma.

Ulrika har en framgångsrik karriär inom Telia Sonera bakom sig, där hon började 1993 som Management Trainee och senast kommer från rollen som Vice President för Mobility Services Sweden, med en omsättning på 17 Mdkr. Hon har tidigare haft styrelseuppdrag för Cygate och Telia Sonera Insurance.

– We Consulting har ett spännande varumärke som jag ser fram emot att vara med och utveckla. Jag lockas framförallt av deras stora fokus på företagskultur och medarbetarengagemang, något jag personligen anser är en viktig framgångsfaktor för företag idag. Människorna är företagets stora tillgång, säger Ulrika Steg.
– Jag ser också fram emot att bidra med min erfarenhet från affärssidan som jag samlat på mig under mina 20 år inom telekombranschen.

Jonas Widén, nuvarande styrelseordförande för We Consulting, ser fram emot samarbetet med Ulrika;

– Det är ett viktigt steg för We Consulting att ta in extern kompetens i styrelsen när vi nu växlar in i nästa fas av vår tillväxt. Ulrika kommer med sin tunga kompetens att stärka och komplettera oss i den fortsatta utvecklingen av We Consulting. Jag är glad att Ulrika nu är en del av vår styrelse och det ska bli väldigt roligt att få jobba tillsammans med henne i det fortsatta styrelsearbetet.

Kontaktperson:
Jonas Widén, Styrelseordförande
Tel: 072-567 16 35

Ulrika_Steg_Jonas_Widen_2_We-Consulting
Jonas Widén välkomnar Ulrika Steg till styrelsen efter onsdagens bolagsstämma

Back To Top