skip to Main Content

Bättre affärer i ditt nät

Tillsammans med nätägare, operatörer, energibolag och fastighetsägare utvecklar och driver vi morgondagens viktigaste infrastrukturer. Vårt mål är att förbättra upplevelsen för slutkunden och underlätta för våra uppdragsgivare. På våra elva kontor runt om i landet finns våra 180 experter inom allt som rör fiber-, mobil- och energinät. Så det spelar ingen roll om du har ett litet isolerat projekt eller behöver avlastning nationellt – vi har resurserna, kunskaperna och erfarenheten.

Våra kunder

Vi arbetar med stora som små. Det kan vara internationella operatörer likaväl små byalag – och alla där emellan. Med vår expertkunskap, stora erfarenhet och smidiga arbetssätt hjälper vi våra kunder att lyckas med sina projekt. Här är ett urval av företag som vi arbetar med.

Funktion, projekt, resurs

Funktionslösningar, enskilda projekt eller enskilda experter – du väljer. We Consulting kan bidra till din framgång på flera olika sätt.

Funktionslösningar som avlastar. Ta vara på er personals kompetens och låt dem arbeta med det de kan bäst. Vi kan avlasta er genom att ta ansvar för och driva både större och mindre funktioner inom er verksamhet.

Vi tar projekten i mål. Från stora nationella projekt till små lokala – vi tar dem från start till mål. Vi har både erfarna projektledare med expertis inom olika områden och effektiva arbetsgrupper som säkerställer att ditt projekt drivs framåt med full kontroll.

Vassa experter inom flera områden. Hos oss arbetar 180 riktigt vassa konsulter inom olika expertområden – fiber, mobilt, energi, IoT, IT och fastighet. Med spetskompetens inom allt från affärsutveckling till design kan vi vara en drivande partner i dina projekt.

Kontakta mig!

Välkommen att höra av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan arbeta tillsammans!

Lars Cronehag, Försäljningschef
lars.cronehag@we-consulting.se
+46 703 03 90 18‬

We i topp i stor leverantörsutvärdering

We Consulting har för andra gången genomfört organisationen Ecovadis leverantörsutvärdering kring samhällsengagemang & arbetsvillkor och vi är stolta över att nå topp 30% av världens företag.

I årets mätning uppnådde vi resultatet 60 och kvalificerar oss därmed för deras Silver Recognition Level, vilket innebär en placering på deras Topp 30% av alla utvärderade företag i hela världen. Det är ett resultat vi är väldigt stolta över.

Läs mer om utvärderingen här

Strålande Net Promoter Score i årets kundundersökning

Årets kundundersökning är avslutad och vi har anledning att fira eftersom vi fått ett riktigt högt Net Promoter Score av våra kunder. Tack alla härliga kunder och inte minst – tack till alla fantastiska medarbetare som gör oss och våra kunder bättre hela tiden.

Läs mer om NPS här

Strålande Net Promoter Score i årets kundundersökning

Årets kundundersökning är avslutad och vi har anledning att fira eftersom vi fått ett riktigt högt Net Promoter Score av våra kunder. Tack alla härliga kunder och inte minst – tack till alla fantastiska medarbetare som gör oss och våra kunder bättre hela tiden.

Läs mer om NPS här

Glädje, enkelhet, långsiktighet

Glädje, enkelhet och långsiktighet är de grundvärderingar som präglar vår kultur sedan starten. Vi tror på att glada medarbetare ger glada kunder och We Consulting grundades utifrån en idé om att arbeta på det perfekta företaget – en plats där det är kul och stimulerande att arbeta.

Vi vill också att det ska vara enkelt att arbeta tillsammans med oss och därför strävar vi alltid efter att undvika onödig byråkrati och administration. Vi ska inte bygga in hinder och begränsningar i våra processer utan att noga värdera nytta kontra effektivitetsförluster och vi ska utvärdera det löpande.

We Consulting strävar också alltid efter ska göra val som är långsiktigt hållbara inom alla områden. Som företag vill vi finnas länge och det kräver att vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och växer tillsammans med dem. Vi fattar inga kortsiktigt lönsamma beslut på bekostnad av våra kunder och medarbetare då det direkt motarbetar vår långsiktiga strävan.

Vårt sätt att arbeta

We Care
Vi känner ett stort ansvar i att utveckla din affär och bygger våra relationer på förtroende och långsiktighet. We är ett omtänksamt företag med motiverade medarbetare som utvecklas och trivs, i det ingår också att bidra till ett bättre samhälle och omvärld.

We Share
Kunskap om ny teknik och vår kompetens är något vi gärna delar med oss av för att hjälpa din affär. We står för en generös grundsyn, en del i det är att organisera erfarenhetsutbyte mellan våra expertkonsulter och er som kund.

We Deliver
We är en pålitlig leverantör som alltid levererar ett väl utfört arbete i tid. Våra anställda tar ansvar för att hålla sig ajour med bransch- och teknikutveckling och föreslår gärna alternativa vägar för att kunna leverera de bästa lösningarna för er. Allt för att driva och utveckla din affär.

Back To Top