skip to Main Content

Säg hej till vår nya grafiska profil!

Säg Hej Till Vår Nya Grafiska Profil!

Nu byter vi grafisk kostym för att bättre spegla ett företag med fokus på arbetsglädje, långsiktighet och toppkompetens. Säg hej till vår nya grafiska profil!  

We Consulting har sedan starten fokuserat på att bygga en stark och sund företagskultur, med siktet på att bli Nordens bästa arbetsgivare och har gjort det med framgång. Både kunder och medarbetare har givit företaget toppbetyg i nyligen genomförda mätningar.

– Den nya grafiska profilen är framtagen för att återspegla vårt kulturella uttryck; en välkomnande, lekfull och enkel kostym som ska hålla länge. Vi behåller vår orangea färg i vår logotyp, men tydliggör vårt namn, som ju är själva kärnan i vad vi står för. Till det har vi adderat accentfärger och grafiska element som återspeglar den mix av glädje, långsiktighet och professionalism som vi strävar efter, berättar Katarina Jansson, marknadschef på We Consulting.

-Nu går We Consulting in i nästa fas – vi är nästan 150 anställda och har på kort tid blivit en av de största leverantörerna i vår bransch. I takt med att vi vuxit och går från nykomling till etablerad aktör, så har vi under året arbetat stegvis med att utveckla vår grafiska profil och det är med stolthet vi idag presenterar vår nya grafiska uttryck och vår nya logotyp, säger Mats Rönnlund, VD på We Consulting.

Har du några frågor?
Kontakta Katarina Jansson /0721-811853

Back To Top