skip to Main Content

Landet runt – Tobias Wingmo

Landet Runt – Tobias Wingmo

Vi fick en pratstund med Tobias Wingmo i Linköping, som jobbar sin femte vecka med oss. Den 3 november började han på sitt första uppdrag som projektledare hos Tekniska verken/Linköpings stadsnät.

Innan han började hos We jobbade Tobias på PEAB Anläggning, där han har haft en rad olika roller som projektledare, arbetsledare och platschef.

Så hur tycker Tobias att den första tiden på We och Tekniska verken har varit?

– Det känns bra, det är bra personalpolitik och ett lugnare arbetstempo än på min förra arbetsplats, som var väldigt stressig. Jag börjar komma in i min roll och det jag ska göra och har lärt känna kollegorna. Vi är ju några stycken från We som sitter här och det känns riktigt bra.

Jag har till och med träffat Mats Rönnlund, som kom och hälsade på förra veckan. Det var trevligt.

Tobias ville börja på We för att få lite förändring. Rutiner är bekvämt, men han tror att slentrian inte är bra för utvecklingen och därför nappade han efter ett tag när Pierre Wallgren hade hört av sig.

Andra har försökt få över honom till andra företag förut, men det har inte lockat tillräckligt. Nu hörde han talas om We via kollegorna på Tekniska verken och googlade lite om företaget och bestämde sig för att ta klivet.

Det var fler saker som lockade, bland annat att han får jobba i Linköping och dessutom för första gången sitta på beställarsidan i det uppdrag han har nu.

Hur känns det att jobba på We så här långt?

-Kul! Det slog mig väldigt snabbt att det finns rutiner för allt redan men ändå är det så enkelt. Jag blev väldigt imponerad av personalhandboken, den gav en väldigt bra och strukturerad känsla. Det är inte många företag som lyckas göra saker enkla, trots att de funnits i många år, det måste jag verkligen ge beröm för!

När Tobias inte jobbar så springer han mycket, för avkopplingens skull. Han har sprungit Göteborgsvarvet några gånger. Han tränar ena dottern i fotboll och stöttar båda sina döttrar i fotbolls- och handbollsträning. Det är en del projektledning på hemmaplan också med andra ord!

Vi tackar för pratstunden Tobias!

I serien Landet Runt kommer vi presentera olika medarbetare runtom i Sverige och Norge. Vill du vara med, maila till Katarina!

Back To Top