skip to Main Content

Från huvudvärk till vitamininjektion

Från Huvudvärk Till Vitamininjektion

 

Vi har varit och är duktiga på att bygga fiber i Sverige. Världsklass rentav. Ibland har det bara gått lite fort och nu när vi kommer in i fasen att utveckla investeringen står det klart för många att man kan ha bättre koll på sitt nät. Bengt som hade det mesta i huvudet kanske har slutat, entreprenören har inte kommit in med underlaget än på två år och vilket GIS-system ska man välja egentligen? Det finns mycket som behöver göras och det är lätt att få lite huvudvärk oavsett om man är fiberförenig, stadsnätsägare eller operatör.

Det är här vi kommer in. Vi vet vilken vitamininjektion en bra dokumentation som används intelligent är i verksamheten. Det öppnar nya möjligheter att skapa nytta för användarna – fler funktioner, stabilare drift och effektivare arbete. Och inte minst kan ni hålla fokus på utveckling istället för att släcka bränder och lägga energi på kostsamma utredningar.

Vi är riktiga experter inom fibernät och har bland annat varit med och tagit fram branschstandarden Robust fiber. Vi arbetar med både stora och små fibernät där vi har fokus på att överföra kunskap, avlasta organisationen och hjälpa kunden att utveckla sin verksamhet. Och våra kundundersökningar visar att vi lyckas – med ett NPS (Net Promoter Score) på 60 ligger vi i den verkliga toppen av kundnöjdhet.

Alla har kommit olika långt på dokumentationsresan. Vårt uppdrag är att hjälpa er komma i mål, tryggt och effektivt. Våra erfarna konsulter känner till fallgroparna och leder arbetet med säker hand, från att hitta rätt GIS-system och integrera med era övriga system till inventering av nätet och utbildning av organisationen.

Tillsammans kan vi alltså med en intelligent dokumentation på plats skapa mer nytta för användarna, erbjuda fler funktioner i nätet och verklig digitalisering. Med full kontroll och effektiv drift skapas möjligheten att fokusera på utveckling, utbyggnad och nytta – en vitamininjektion både i nätet och samhället.

För mer information kontakta gärna:
Jakob Brycki
jakob.brycki@we-consulting.se
+46 704 54 25 42

Tobias Stranninge
tobias.stranninge@we-consulting.se
+46 722 23 90 38

Back To Top