skip to Main Content

Digpro och We Consulting ingår ett strategiskt partnerskap

Genom ett partnersamarbete mellan Digpro och We Consulting skapas nu en stark leveransförmåga inom dokumentation och förvaltning av det geografiska verksamhetssystemet dpCom.

Det här innebär för våra nuvarande – och framtida – gemensamma kunder att man kommer kunna få ut mer av potentialen och möjligheterna i att ha bättre kontroll på sin infrastruktur. För att kunna ta klivet in i nya effektiva processer finns det ett stort behov av att lyfta befintlig dokumentation. Tillsammans kan vi ta kundens krav och behov hela vägen in i mål. Vi kan lyfta befintlig dokumentation, vi kan migrera från gamla inaktuella plattformar och vi kan med plattformens hjälp möjliggöra framtidens effektiva processer.

Med hjälp av kraften i Digpros plattform förverkligar vi våra kunders potential i nuvarande och framtida infrastrukturer. Sammantaget kommer det här bidra starkt till möjligheterna kring digitaliseringen där nätets livscykel är i fokus. We Consulting kommer tillsammans med Digpro som tidigare leverera expertis inom systeminförande, migrering och utbildning. We Consulting kommer i partnersamarbetet också att leverera drift, förvaltning och support av Digpros programvaror. I ett direkt samarbete har vi tillsammans säkrat kvalitet i hela kedjan vilket borgar för en fin kundupplevelse.

– Vår expertis fördelat på tolv orter i landet ger en lokal närvaro som på plats kan bistå våra kunder i den här utmaningen. Med en god kundkännedom och med en marknadsledande leveransförmåga inom dpCom innebär det här partnerskapet stora fördelar för We Consulting och Digpros kunder, säger Pierre Wallgren, vd We Consulting.

– Vi har sedan länge arbetat bredvid We Consulting på marknaden och sett att de erbjuder högkvalitativa tjänster som gör att våra system ute hos kunderna tar steget närmare att användas för nätets hela livscykel och inte bara för dokumentation. Nu konkretiseras detta samarbete vilket skapar trygghet och fler möjligheter för kunderna. Detta ser vi mycket positivt på, säger Jonas Jacobsson, vd Digpro Solutions.

För mer information kontakta gärna:

Pierre Wallgren, VD We Consulting

pierre.wallgren@we-consulting.se

+46 709 39 69 64

Bilder för publicering finns att ladda ner på we-consulting.se/press

Om We Consulting

På We Consulting arbetar 170 av Nordens främsta experter inom nätinfrastruktur. Företagets specialister hjälper dagligen operatörer, energibolag och nätägare att beställa, planera och förvalta mobila och fasta nät inom telekom och kraft. I uppdragen ingår även affärsutveckling och strategiarbete. Bland företagets kunder finns både stora mobiloperatörer, stadsnät och energibolag. We Consulting är en nära samarbetspartner till Svenska Stadsnätsföreningen och har bland annat varit starkt bidragande i arbetet med Robust Fiber för standardisering och ökad driftsäkerhet – från hårdvara till driftrutiner. We Consulting har kontor på tolv orter i Sverige, från Malmö till Luleå, och grundades 2013. Läs mer på we-consulting.se eller på LinkedIn.

Om Digpro

Digpro är en stor och marknadsledande innovatör av verksamhetssystem för näthantering. Digpro utvecklar och levererar ett helomfattande verksamhetssystem baserat på GIS-teknik för nätägare som bygger och underhåller olika typer av nät inom el, telekommunikation (FTTx), gas, fjärrvärme, vatten samt offentlig förvaltning.

Digpro har över 30 års erfarenhet av Network Lifecycle Management och GIS-teknik. Bolaget grundades 1989 av Bo Lundgren, koncernchef för bolaget, och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Bland Digpros kunder och partners hittar du bl.a. ABB, Göteborgs Energi, E.ON, och Stokab för att nämna några. Läs mer på: www.digpro.se eller på LinkedIn.

Back To Top