skip to Main Content

We är ett Great Place to Work – igen!

We är Ett Great Place To Work – Igen!

I veckan har vi fått resultatet från årets Great Place to Work-undersökning och vi vill gärna dela goda nyheter såhär till helgen! Det är riktigt kul att vi inte bara bibehållit första årets fina resultat, vi har överträffat det.

– Det känns fantastiskt kul, det är faktiskt ovanligt att öka efter första året när vi redan då hade ett bra resultat. I år har vi ett riktigt bra resultat och vi ligger på samma nivå som Topp 25 bästa arbetsplatser 2017, säger Sophia Johansson, HR-chef på We Consulting.

Medarbetarenkät och kulturinventering

GPTW-undersökningen består av två delar – en medarbetarundersökning och en kulturinventering. Medarbetarundersökningen är en enkät som bygger på mer än 30 års studier om medarbetarupplevelsen på arbetsplatsen. Undersökningen fokuserar på vad som driver engagemang och lönsamhet inom organisationen, men ger också en nulägesrapport på medarbetarindex och ledarskapsindex.

Kulturinventeringen fokuserar på kultur och arbetsgivarerbjudande. Genom den får vi en genomlysning av hur vi arbetar med rekrytering, utveckling, kommunikation och andra aktiviteter som skapar en lönsam och sund arbetsplatskultur.

Från bra till bättre

I årets undersökning har 94% av alla som svarat sagt att ”allt sammantaget, skulle jag säga att det här är en mycket bra arbetsplats”, vilket är ett riktigt bra resultat.
97% tycker att det här är en vänlig arbetsplats och 95% svarar att de är stolta över det vi åstadkommer.

Det är verkligen kul att vi lyckats skapa en levande värdegrund bland både medarbetare och ledare. Från starten har just kultur och medarbetare varit viktiga grundstenar och trots att vi på bara fyra år vuxit till 180 anställda så har vi lyckats bygga och utveckla den kultur vi vill ha, säger Sophia Johansson. 

We Consulting är nu för andra året i rad certifierade som ett Great Place to Work, en utmärkelse som vi var först i Sverige att få förra året!

Great Place to WorkSophia Johansson

Vill du veta mer om Great Place to Work eller om We Consultings HR-arbete?
Kontakta vår HR-chef Sophia Johansson!

 

Back To Top